pátek 24. ledna 2014

Blurred lines


Dnešní look je vlastně v podstatě jemný a jednoduchý. Dle mého názoru se hodí na denní nošení nebo třeba pro slečny, které nosí brýle. Pro tentokrát jsem odložila tekuté linky a vyzkoušela trochu jinou alternativu. Tyhle jemné "rozmazané" linky jsou jen takovým nenásilným zvýrazněním horních řas. Naneštěstí pro mě mi dávají ještě pořád víc zabrat, než ty tekuté, na které jsem zvyklá)) Dají se kombinovat téměř s čímkoliv, to už záleží na vás. Jak s jemnými tóny, jako jsem použila já (zlatá, béžová), tak klidně s tmavšími, kde jen stačí přidat na intenzitě barvy linky nebo jen tak samotné.

čtvrtek 23. ledna 2014

Feedback

Ahoj! Dnešní článek bude zase takovou malou odbočkou.. Tak nějak jsem přemýšlela, čím bych svůj blog mohla vylepšit, posunout alespoň o trochu dál (zahrajeme si na takový malinký anketní testík). Vždy jsem si myslela, že lidi zaujme spíše originalita a nevšední ztvárnění ať už ve formě oblékání, make-upu či třeba vaření. Občas se mi ale zdá, že opak je pravdou. Denně narazím na spoustu průměrných, ne-li dokonce podprůměrných blogů, které mají nespočet obdivovatelů. Nejsem zrovna typ, který potřebuje miliony sledovatelů a komentářů denně, už vůbec ne typ, který by vnucoval svůj blog všude možně - v tom dle mého ani tajemství úspěchu netkví.. ale myslím, že je pro každého hezké a potěšující, když vidí zájem ostatních v něčem co dělá a co ho navíc i těší a baví. :)

Proto je asi třeba přizpůsobit obsah blogu tak, aby byl zajímavý a čtivý prostě pro čtenáře "přitažlivý".
Ne, že bych si stěžovala, všech vás 24 mám opravu ráda a vážím si vaší přízně ;D ..no a na koho jiného se obrátit, než právě na vás!

Osobně jsem zastáncem spíše působení vizuální podoby (hooodně fotek) ..ale všeho samozřejmě s mírou, navíc každý má rád něco jiného. Proto se ptám, zda si myslíte, že by mé příspěvky měly být například textově obsáhlejší? Více jazykových mutací? Lépe formulované/čtivější?

Dalším takovým pomyslným bodíkem se nabízí zaměření.. Moc jsem ke stylu blogů typu články o všem možném dohromady patřit ani nějak nechtěla. Původní plán byl zaměření na módu a make-up.. postupem času (nebo spíš nedostatkem) se to zúžilo jen na líčení. Ale i to se stále dá rozvíjet.. Uvítaly byste třeba články jako tutorialy, videa, recenze, trendy, inspirace odjinud, inspirace celebritami nebo i širší zaměření z dění kolem mě (koncerty, vaření, osobní poznatky a zkušenosti, bytový design, cestování aj.)?

Asi všichni víme, že mou slabinou jsou málo časté příspěvky.. Bohužel i já jsem jen člověk, který má své povinnosti a jinak to prostě nejde)) Je tento faktor pro oblíbenost blogu pro vás podstatný?
Některé menší změny už v hlavě mám, ale vždy se ráda přizpůsobím tak, aby jste se na můj blog vždy rády vracely. Uvítám tedy jakékoliv připomínky ať už k obsahu, formě, designu, zajímavosti, fotkám, textu ..

Děkuji všem, kteří si našli čas a pomohli mi svým názorem rozvinout blog k lepšímu!