čtvrtek 16. května 2013

It's all about the money money money

Věc, která mě asi nikdy nepřestane zajímat.. A to, kde na to všechny ty skvělé blogerky berou. :)) No né? Aspoň jeden osvětlující článek bych chtěla někdy vidět, aby moje mývalí dušička měla klid. Ruku na srdce, s tučným kontem by se uměl obléct kde kdo.. a kolikrát daleko lépe, než spousta z našich profláklých českých blogerek.
I nadále zde platí pravidlo, kdo má hodně, tak ještě bude dostávat a kdo nemá nic..

Smutným zůstává, že v dnešní době na penězích závisí už doopravdy vše.. a když říkám vše, tak to tak je! (a kdo říká, že ne, tak lže). Nejen náš vzhled, možnost o sebe pečovat, dobře vypadat a zabezpečit se, ale také zda máte přátele, jaký vedeme život, jaké máme možnosti..

Ámen. Ůžky. Apír.

10 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. Díky za přízeň a souzeň má věrná komentátorko. ;D

      Vymazat
  2. ano, každopádně tvůj postoj je takový, že pouze komentuješ holou skutečnost světa, jehož jsi součástí, nebo je to jakýsi odboj, popisování něčeho, co se ti nelíbí?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak nějak obojí, že.. :)
      Ale k čemu to, že se mi to nelíbí?

      Vymazat
  3. Ahoj.:) Moc se mi líbí tvůj blog a jsem follower, moc se mi líbí tvoje články.:)
    + budu ráda, když se podíváš ke mně a v případě dáš follow.:-*

    S těma blogerkama mně to také štve, ale skutečnost je taková, že většina blogere, která má kolem 700 followerů a víš,může s různými stránkami uzavřít partnerství a to takové, že stránka pošle nějaké hadříky, blogerka se v tom nafotí -> udělá reklamu :) U nějakých blogerej, to je tak, že se parkrát nafotí a potom prodají nejlépe na VV a tím pádem si vidělají a můžou si za to koupit něco pro sebe. TRUE STORY :-*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. ^.^ ..určitě se k tobě mrknu. ;)

      Já vím, že to tak chodí.. O to ironičtější mi připadá, že lidé, kteří mají na to, se hezky oblékat a prorazit akorát dostávají věci zadarmo. :)) Ale neříkám, že to tak v zásadě musí být vždycky.
      Jinak jsem to vlastně myslela tak globálně na celý tenhle svět.. Vše je dneska o penězích. Bylo to jen mé zamyšlení, nečekala jsem, že z toho vzejde nějaký závěr)

      Vymazat
  4. Nesouhlasím s tím, že s tučným kontem se umí obléct kdokoliv. Sice to tak nejspíš může vypadat a většinou to takhle i funguje, ale sama osobně znám pár výjimek, které nemají o peníze nouzi (kvůli případnému nedorozumění raději doplním, že by si mohly s klidným svědomám několikrát měsíčně kupovat, což taky vlastně i dělají, kabelky LV a boty od Ch. Louboutina), ale většinou se neumí ani malovat (narozdíl od tebe, ber to jako pochvalu :) ), přitom mají drahou kosmetiku, ani oblékat (jasně, každý máme jiný vkusy, ale myslím, že 90% lidí by se mnou souhlasilo, kdyby viděli ty kýčovité věci a přeplácanost) a s jídlem je to to samé.

    Někdo má dost peněz na to, aby si dal jídlo v restauraci první cenové kategorie, ale přitom stejně jde do Mekáče...

    Já po svých experimentech s jakoukoliv kosmetikou jsem nakonec zjistila, že mé pleti nejvíc prospívají věci, jako je zinková mast za 65,- Kč, maska z hlíny za pár korun apod. výrobky a "babské rady", které jsou 100x lepší, než make up Dior a řasenka H. Rubinstein. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak myslela jsem to spíš, že, když člověk má prostředky, tak to samozřejmě jde všechno mnohem jednodušeji a není potřeba speciálního umu (umět pořídit a zkombinovat super kousky za pár šupů, když můžu mít, co si umanu)..
      Zato, lidé, kteří jsou na tom hůř, ale zároveň se i přes to umí vkusně a dobře obléci si podle mně zaslouží obdiv. Ale kolika takových si někdo všimne a dá jim možnost prorazit? :) ..
      Ironií právě v tomhle případě, jak říkáš je, že kolikrát ti, co ty prostředky mají neumí vzít příležitost pořádně za pačesy, ale ten rozruch kolem nich stejně je.. Čím to tedy? :)

      Nechtěla jsem tu vyvolat vášnivou debatu "jak to vlastně chodí", jen si veřejně odlít část obsahu mé hlavy. :)

      Vymazat
  5. Miluju tvůj blog. Hned jak jsem viděla ten název, věděla jsem, že se mi tu bude líbit..a ted ještě zjištuju, že jsi krásná a chytrá. Já popravdě se vyhýbám takovým těm úspěšným fashion blogům, protože -at se na mě nikdo nezlobí - i když má ta slečna třeba tisíce followerů a tisíce na kontě a obléká se zásadně do Gucciho, tak se mi to prostě nelíbí. Najít tu někoho opravdu originálního je docela těžké (ale myslím,že patříš k jedněm z nich). Asi vím, jak to s těmi penězi myslíš, ale mně připadá, že když už je mají, mohly by nakupovat něco lepšího :D S tou blogovou scénou je to podle mě tak, že zatímco je tu někdo "uznávaný",v zahraničí by si ani neškrtnul.. Mám raději komornější blogy, kde není tolik čtenářů, ale autorka odepíše alespon na nějaké komentáře, blog má hlavu a patu.. ale čím dál víc nacházím blogy, kde prostě autorka hodí nějaké ty fotky outfitů, nepřipíše ani slovo, chce, abychom se všude stali jejími fanoušky, ale s čtenáři nijak nekomunikuje..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak by vůbec někdo mohl neodpovědět na takový komentář! :) A i díky takovám jako jsi ty to nevzdám)) Ha!

      Jsem velice poctěna, možná mě až trošičku přeceňuješ, opatrně s tím. :D
      Těší mě, že mi rozumíš i když mě samotné se často zdá, že neumím zvolit slova tak dobře, abych byla plně pochopena)) Ano, souhlasím se vším.
      Ono hlavně nejde o to, jestli je to super značka nebo nějaký "no lable", ale jakou hodnotu tomu dokáže dát její nositelka právě tím, jak to dokáže zkombinovat, prodat.. Chápu, že peníze jsou kvalita atp., ale taky, že většina bloggerek si to už z principu na sebe nevezme. :)
      Je to taky hlavně hodně konzervativností a sucharstvím v ČR)) Pak si tady někdo obleče něco, co všem přijde hrozně super a krásný, ale já v tom vidím pořád celkem obyčejnou nudu.. Zatímco, když se oblečeš trochu jinak a už všichni čumí a je to špatný.

      Vymazat