čtvrtek 29. srpna 2013

Vampire


Ahoj! Hlásím se po nějaké době a hlavně po totální destrukci svého blogu (menší vysvětlení naleznete v komentářích tady). Ještě jsem se nerozhodla, co s ním do budoucna bude.. Zda se pokusím nějakým způsobem napáchané škody napravit, dál pokračovat nebo ho pustit k vodě.. Volného času mi bohužel stále ubývá a tak nemám čas se zajímavě líčit natož udržovat pravidelnost příspěvků.
Jelikož mě celkem nezvaně přepadl zánět močového měchýře, měla jsem dneska "volno" a tak jsem dala do kupy, alespoň poslední "rokfopíplový" příspěvek a přináším vám ten dnešní! :) Snad se bude líbit..

Nechala jsem se inspirovat mojí oblíbenou a velice talentovanou make-up artist Lindou Hallberg. Její stránky naleznete tady, jen se obávám, že poté už se na můj blog nebudete chtít ani vrátit))
Rudé stíny nepoužívám zrovna často. Bojím se u nich efektu uřvaných očí.. v tomto případě to nedopadlo úplně zle. Je nutné měděnost stínů potlačit černou linkou. V tomto případě jsem tak udělala hned 2x. Do vnější linky oka jsem použila klasickou tužku na oči ASTOR, horní linku jsem zvýraznila tekutými linkami.

Pro rty jsem tentokrát zvolila ombre efekt, který je zajímavý a dodá vaší rtěnce zase trochu jiný rozměr.

 

 




7 komentářů:

  1. Ty jsi tak fantastická,to není možný!Pokračuj v blogu dál!!:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. :** ..
      Uvidíme. Časově je to fakt náročný.. A nevím, zda má cenu dávat příspěvky jednou za měsíc :/

      Vymazat
  2. Miluju tě!!! A klidně tě budu milovat i jednou za měsíc, to je fuk :)

    OdpovědětVymazat
  3. awww... jsi krásnáá :3
    určitě by si měla psát často..!˘^˘

    OdpovědětVymazat
  4. Toto je opravdu něco! WOW!

    www.thechangeofmissy.blogspot.com

    OdpovědětVymazat