čtvrtek 14. listopadu 2013

Brown with touch of silver


Tak se zase po nějaké době hlásím, dávám vědět, že jsem vůbec naživu.. Moje do teď komplikované podmínky pro blogování mi navíc komplikuje to, že jsem přišla o Photoshop a tak je pro mě trochu obtížnější vám prezentovat fotky na nějaké úrovni.


Pro tento look jsem použila paletku NAKED 2 od Urban Decay a to konkrétně odstíny verve, snakebite a busted. Vzhledem k tomu, že hnědé, stříbrné a černé tóny jsou pro mě určitě jedny z neoblíbenějších, ji takřka nedám z ruky. Vykouzlíte díky ní rychlý a jemný denní make-up a zrovna tak i výrazné večerní líčení.
Look, který vám dnes představuji je klidně vhodný pro obě varianty.. Záleží opět, jak výrazně jste zvyklé se líčit a kolik času tomu můžete/chcete věnovat. Ačkoliv já nemám s výrazným líčením na den problém, tak bych ho zrovna na každodenní líčení do práce taky nevolila. To jen tak poznamenávám, aby si někdo náhodou nemyslel, že každé ráno na svém obličeji vytvářím pracné kouřové kreace ;D .. Vyvedu vás z omylu, vážně jsou dny, kdy nahodím řasenku a pádím.






Ještě na závěr tu mám bonusový report.. )) Někteří moji followers na Instagramu už možná zaznamenali, že i já jsem (konečně) podlehla a svou doposud neposkvrněnou kůži si nechala doživotně "vyzdobit" :)) .. Na první tetování je to celkem rozjezd a jsem připravena na všelijaké reakce okolí, ale já osobně jsem spokojena. A to je podle mě hlavní.



A co vy? Máte nějaká tetování? Jaký styl se vám líbí? Stalo se vám, že jste časem změnili
na svoje tetování názor či se vám dokonce přestalo líbit? 

4 komentáře:

  1. Jsem hrozně ráda,žes napsala,už jsem se začínala bát,že končíš.. to by mě vážně dost mrzelo. Piš víc! Líčení je super a kérka? Na první opravdu dost odvážná.. co to vůbec znamená, jestli se můžu zeptat? Každopádně vypadá zajímavě. Já jsem spíš pro jednodušší první kérky, až se mi to bude hodit s penězi, pustím se do těch lepších :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moje věrná (jediná) fanynka <3 :D
      Kočko, strašně ráda bych psala častěji, dokonce mám v hlavě vždycky plno nápadů na další články, ale fakt bohužel.. :/ Jsem do večera v práci, dostanu se domů a je tma, není energie, není čas a jak zmiňuju, není už ani photoshop. :D

      Nj, nebojím se toho. ;D Když už tak už.. Spíš jsme se domlouvali nad tím, jak to bude barevně, stylově apod. Tématicky to pak mělo vyjadřovat moji osobnost, můj charakter. Kontrast mezi mojí jemnou, empatickou a citlivou duší a tím peklem a zlem, které se ve mě taky skrývá :D

      Vymazat
    2. Skvělej smysl ta kérka má!! A hodí se k tobě, myslím vzhledově, jinak nemůžu posoudit, když tě osobně neznám.:D :)) S tím časem mě to hrozně mrzí..ale určitě piš, když budeš mít čas, i kdyby to mělo být jednou za pár měsíců!

      Vymazat
  2. Já tě fakt miluju ♡♡
    Tetování nikdy neomrzí, když má svůj pravý význam ♡

    OdpovědětVymazat