pondělí 30. prosince 2013

NYE glam


Pracovní vypětí vystřídalo stěhování.. A tak opět nebylo moc volného času nazbyt. Mým každodenním outfitem se v uplynulých dnech staly tepláky, celkovou vizáží bych rozhodně nikoho neoslnila. Momentálně je náš nový byt už celkem kompletní až na jedno - internet. Snažila jsem se tuto situaci vyřešit alespoň tak, abych vám mohla naservírovat tento post. Možná vám bude inspirací na zítřejší oslavy nového roku a pokud ne, tak vám jeho prostřednictvím alespoň popřeji zdárný rok 2014.

Osobně jsem zastánce, že právě tento den v roce je dnem, kdy se má zkusit dosud nevyzkoušené.. Nemusíte se ničeho bát a klidně zkusit výraznější líčení. Vždycky jsem si představovala Silvestrovský večer plný třpytu, lesku a elegance. Samozřejmě závisí na vašem vkusu a do toho si ode mě nenechávejte kecat. :))








Ze srdce vám přeji ať je pro vás následující rok plný třpytu a lesku, ať do něj vkročíte pravou nohou
a s čistou hlavou!

4 komentáře:

  1. Něco je na tobě jiného..snad vlasy? Každopádně jsi krásná jako vždy ♥ Krásný nový rok!:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju kočko :*
      Jojo, mám je sice už pár měsíců, ale post tu s nimi ještě nebyl :)

      Vymazat
  2. Máš hezký tvar očí, že ti tam ty stíny hezky vyniknou. Já mam přepadlá víčka (nebo jak se tomu říká), takže když mam otevřené oči, tak neni vidět v podstatě nic, jen když koukam dolu nebo je mam zavřené :/ :D Jinak ti také přeji vše nejlepší do nového roku :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To se ti možná zdá ;D ..Když koukám zpříma, tak mi taky bohužel trochu víčka přepadávají, je to vidět hlavně u cateye linek.. Ale i tak se dá vykouzlit hezké líčení. :)
      Každopádně moc děkuji!

      Vymazat