čtvrtek 3. dubna 2014

Starry night


Když jsem včera ráno otevřela mailbox, příjemně mě potěšila zpráva od A Cup of Style. Podruhé v životě jsem něco vyhrála! Jako jedna ze tří šťastných jsem dostala pozvánku na shlédnutí nové kolekce značky M.A.C.. Na neštěstí pro mě se akce koná již tento pátek a já předevčírem dostala antibiotika. :/ Doufám, že si tuto příležitost užije za mě někdo jiný a já budu mít šanci třeba zase někdy příště.

Dnešní look je uhrančivý a výrazný. Vhodný především na speciální akce a večerní líčení. Nemohla jsem se dočkat až použiji další z mých nových MUA pearl eyeshadows a to konkrétně odstín č. 10 (bohužel můj foťák nedokáže zachytit reálné barvy). Tentokrát jsem je zkombinovala s modrými a stříbrnými stíny z mojí velké paletky (detail zde). Spodní linku jsem orámovala černou tužkou a tekuté linky i pro dnešek ponechala nedotčené. Tento look mi přišel dost výrazný sám o sobě (i bez linek)..

Na rty jsem použila matný lesk od Essence. Koupila jsem si ho před časem spolu s červeným odstínem. Nejprve jsem z nich byla nadšená – krásná vůně a chuť, snadné nanášení a opravdu matný vzhled. Postupem mé nadšení opadávalo.. Lesky bohužel příliš nevydrží, rozpíjí se, což je vidět zejména u toho červeného a tento světlý pro změnu na rtech vytváří nevzhledné vrásky (pokud ovšem nemáte rty jako dětskou prdelku). Objednala jsem si další matné lesky (matné rty prostě miluji), které navíc slibují voděodolnost, tak jsem na ně dost zvědavá.


Použité produkty / products I used
Obličej / face:
báze / base: Dermacol matt control make-up base
make-up: Dermacol make-up cover – 208 + Revlon Colorstay – 110 Ivory
pudr / powder: Dermacol compact powder – 01
conceal: MUA Pro-base Prime And Concealcontour: MUA Mosaic Bronzer – Shade 1 Natural Glow
tvářenka / blush: Miss Sporty Ohh blushed again! – Shade 003 Sienna
rozjasňovač / highlighter: Essence oční stíny odstín 78 vanilla milkshake  / Essence eyeshadow – 78 vanilla milkshake

Oči / eyes:
primer: Dermacol eye shadow base
stíny / eyeshadows: MUA pearl eyeshadow Shade 10 + silver & blue shade from my huge palette (details)
řasenka / mascara: Rimmel – Scandal eyes retro glam + Essence I love extreme
tužka na oči / eye pencil: ASTOR
obočí / eyebrows: Essence tužka odstín 02 dark brown a eyebrow stylist set – 01 / Essence eyebrow pencil – 02 dark brown and eyebrow stylist set – 01

Rty / lips:
Lesk / lipgloss: Essence XXXL longlasting lipgloss (Matt effect) – 05 Velvet rose
Tužka / pencil: Essence kajal pencil – 04 white použita jako zvýrazňující linka kolem rtů / 
Essence kajal pencil – 04 white used as a highlight line around my lips

18 komentářů:

  1. To vypadá krásně,zítra vyzkouším:) A opět úžasné:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, tak to určitě koukej vyfotit, jsem zvědavá. :)

      Vymazat
  2. Jéj, já vyhrála jednou - v Blesku DVD Letopisy Narnie .. :D Do teď je to zavřené, už nějakých 8 let :D Brzy se uzdrav. :)
    Jo a chci se zeptat, co říkáš na Revlon make up? Kryje? A trefila jsi odstín? Teďko se mi tak zhoršila pleť, že je to hrozný..
    Mě by se to líbilo i na denní nošení :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já vyhrála jednou něco na vlasy a dokonce v lajkovací soutěži, kde jsem se nikoho o lajky ani neprosila ;D ..no a výhru už jsem nikdy neviděla -_- Prý se ztratila kvůli povodním.. Těžká komunikace s pořadatelkou soutěže.

      Hele já si ho objednávala na aukru, takže ani nevím, zda mám pravý nebo nějaké šmelo :/ ..jinak kryje docela obstojně, myslím, že pro lidi, co normálně krytí moc nepotřebují to bude ok. Já jsem bohužel zvyklá na celkem silně krycí make-upy, mám prostě pleť na prd. Přijde mi, že dobře vydrží.. Po nanesení jakoby zatuhne a jen tak se neotře. No a s odstínem.. to je pořád dokola ta samá písnička) Mám ten nejsvětlejší a zase je na mě moc do růžova, míchám ho právě s tím dermacolem. Kdybys chtěla dodám nějakou fotku, kde to třeba půjde vidět..

      Vymazat
    2. Teďko mi přišel ten Revlon v odstínu Buff a super!! Odstínově mi sedí perfektně (jako první make up... teda už asi rok jsem make up nepožívala), ale krytí je teda slabší. Jsem zvědavá na další "hodnoty". Ale ještě si pod něj koupím nejspíš vyhlazovací bázi, protože tu plet mam tedko fakt hroznou :///

      Vymazat
    3. To jsem ráda, že odstínově dobrý! ;) Kdes ho objednávala smím-li se ptát? :) ..
      Co se krytí týče není prostě nad Dermacol make-up cover. Myslím, že mě těžko dokáže něco v tomto ohledu víc uspokojit)) ..
      Teď jsem na ten Revlon zase slyšela samou chválu i co se výdrže týče, tak snad budeš spokojená. :) ..a to co nepřekryje holt vychytat nějak jinak, třeba tím Dermacolem. :)

      Vymazat
  3. Kupovala jsem ho tady http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=48490311 a všechno v pořádku (dodání, komunikace..). V to doufám!
    Já jsem zamilovaná do korektoru od Catrice! Ten snad nic nepřekoná - výdrž výborná, barva s podtonem do žluta, cena super! Ten doporučuji :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je ale ošklivá stránka.. :D
      Bude to obdobné tomu aukru, kde jsem ho kupovala já, nejsem si právě moc jistá pravostí.

      Rozhodně se po něm kouknu, díky za tip ;)

      Vymazat
  4. Nádherný blog! :) líbí se mi tvoje příspěvky a sama mám začínající blog. Moc by mě potěšilo, kdyby sis udělala čas a podívala se na něj :) http://anovam.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Ty jo, tak vyhrát něco zrovna na A Cup of Style je dost velké štěstí (myslím tím, že je tam děsně moc soutěžících), jsi asi dítě štěstěny. Make-up je super, takhle pěkný obočí jsem dlouho neviděla, je vidět, že ho máš zkrocený.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, tak to mi ani neříkej, když jsem si svou výhru ani neužila! :D Koukala jsem, že u této zase nebylo nějak přehnaně moc odpovědí, ale i tak jsem byla překvapená, na tohle já právě štěstí vůbec nemám)) Tak snad měl radost někdo místo mě. :)

      Děkuju! Jsem potěšena.. Spíš ho mám dost řídké, tak to se to pak kreslí jedna radost. ;D

      Vymazat
  6. Máš ůžasný blog!:)) jinak nádherné líčení:)

    OdpovědětVymazat
  7. krásné líčení :) a ty jsi nádherná! :)

    OdpovědětVymazat
  8. Ach, co s tebou?! Snad nám jednou to rande vyjde :3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Co se mnou? :D Utratit..
      A to víš, že jo. :* Tak kdy?)

      Vymazat
    2. Já teď vesele doberu penicilin a až bude po Majálesu, kterej je příští tejden, tak si některej večer vyrazíme na drink :)

      Vymazat