čtvrtek 3. července 2014

New in


Ola! Hlásím, že stále žiju, ačkoliv si tak většinu času už ani nepřipadám). Nastala u mě drobná změna a to nová práce. Naneštěstí mi ubírá ještě více času a energie, než ta předchozí. Ačkoliv se u mě v pc chvěje pár materiálů pro články, dokonce i nějaké rozepsané koncepty, není prostě času nazbyt. :/

V posledním postu jste mohli vidět můj soutěžní outfit do květnové fashion-challenge. Nakonec se mi podařilo vyhrát a i s tím tak trochu souvisí dnešní new in post. :) Velké díky patří těm z vás, kdo mě v soutěži podpořili nebo dokonce díky ní začali sledovat můj blog. Výhra mě moc potěšila a mile ráda se zase v budoucnu FC zúčastním. (zrovna z aktuálního tématu jsem nadšená, něco přesně pro mě!)

Pro ty z vás, co nejsou zcela zasvěceni – výhra pro květnový měsíc (denim) byly jeany značky Levi's. Jelikož se výsledky ohlašovaly trochu opožděně a navíc jsem si musela jet výhru převzít do Prahy, moc času mi již nezbývalo. V sobotu jsem si tedy udělala čas a vyrazila na lov.. Výběr jeanů jsem nikdy moc neřešila. Většinou jsem sáhla po prvních a když padly, tak jsem je koupila. Tentokrát to byla fuška a pěkně jsem se u toho zapotila. Vyzkoušela jsem jich hned několik od bílých, šedých, přes klasické modré, tm. modré až po černé. Jelikož jsem hrozně nerozhodná (tímto děkuji personálu za trpělivost), tak jsem si vše musela ještě promyslet, ale nakonec jsem zůstala u (pro mě) klasiky – černých. Říkala jsem si, jestli není škoda pořídit si další černé kalhoty do sbírky, ale cítila jsem se v nich prostě nejlíp. Navíc skvěle padly a jsem si jistá, že je 100% unosím. Mám z nich velkou radost..


Ke zbytku už jen stručně..
Přesně po takové podprsence jsem toužila už tak 2 roky a opět se přesvědčila o tom, že nejjednodušší kousky se nejobtížněji shánějí. O to větší radost jsem měla, když jsem ji objevila.
Tyto boty se mi zalíbily už na jednom mém oblíbeném zahraničním blogu, ale povzdechla jsem si, že u nás určitě nebudou k dostání (alespoň v Plzni ne). Když jsem si je pak poprvé zkoušela v Pražském H&M bylo mi líto za ně dát tolik. Nekoupit je se vyplatilo a teď na mě hezky čekaly ve slevě. :)

snad nikoho nepohorším

jeans: Levi's | shoes & bra: H&M 
Pořiďte mi někdo prosím kvalitní fotoaparát :(

6 komentářů:

  1. Také nejčastěji skončím u černých džín, ty jsou prostě základ. Jinak se mi moc líbí ty boty, jsou neobvyklé a moc krásné :-) Jinak máš moc hezký blog, začnu určitě sledovat :-)
    www.bokattyna.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moje řeč ;) ..aka black is the new black.
      Cokoliv černého se nikdy neztratí.

      Díky moc! Jsem potěšena..

      Vymazat
  2. Máš super postavu :)
    A černé jeany nikdy nezklamou! (vlastně, nic černého nikdy nezklame..)
    Já hrozně ráda nakupuji podprsenky, ale musí být nějak zvláštní (nesnáším kosticové, obyčejné) a to je těžké, protože mam vždycky hodně kritérií :D A když už si nějakou vyhlédnu (třeba už i v H&M na netu, tak je u nás prostě nemají, bože!).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hah, děkuju, kéž by to byla pravda))
      Já to mám asi právě naopak, no. Mám ráda nejjednodušší věci, ale všude teď najdeš samé flitry, cvočky, potisky, výšivky, ...
      Tahle země je prostě zabitá ;D V té Praze aspoň něco najdeš, ale stejně vždycky, když se tam dostanu, tak žasnu, jak tam můžou v H&M mít úplně něco jiného, než v Plzni)

      Vymazat
  3. nepohoršíš :) pekné fotky ..celková farebná úprava sa mi páči :)

    OdpovědětVymazat